Szeged 1899

esemény:

Merkantil Bank NB II 2021/22

időpont:

2022. 05. 22. vasárnap, 17:00

csapatok:

Nyíregyháza

x

Szeged

hátralévő idő:

Mit szeretnének drukkereink a Szeged-CSGA 9. NB II-es idénye alatt (2021-22) ?!

Tíz év után is maradjon még Adem Kapics és külföldi holdudvara!!
Helyezzék új alapokra a klub vezetését magyar sportigazgatóval!!
Szegedi és környékbeli kötődésű, egykori legendák kellenek!!:
email:
szeged1899@freemail.hu vagy gyvitos@freemail.hu
telefon:
Vitos György, Főszerkesztő: +36/70-264-1595
figyelmeztetés:
copyright 2012. Vitos György, szeged2011.eu; majd szeged1899.hu. Az itt található írott, képi anyagok csak a forrás megjelölésével, internetes felhasználás esetén élő hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel!

Loba-nickneves alias Kapics-szolga elvetette a súlykot...

2022.02.10.

A közösségi médiákban (Facebook, Twitter, nso, stb.) egyre súlyosabb elmarasztalások, kritikák érik az immár 11 hosszú éve Szegeden sportigazgatóként élősködő Adem Kapicsot (fotónkon) és bőszen terebélyesedő holdudvarát a fanatikus drukkerek ill. korábbi legendáink részéről. Ezúttal is ezekből szemezgettünk - egy nso-beli Loba-nickneves kapcsán...


 • szeged1899
  2022-02-10 10:34:12
  Lobának sok szeretettel: az általad múltkor bőszen emlegetett Face-oldalamról az egyik leglájtosabb válasz számodra Gréczi Róbert tollából! Tudod, Loba, vannak, akik teljes névvel is fölvállalják a húsbavágóan őszinte és a szegedi futball érdekében tett véleményüket...
  "Róbert Gréczi:
  Én nem tudom, hogy ki ez a Loba gyerek, de egy kissé baj van nála a toronyban... Egyik mondatával üti a másikat, zagyvál összevissza...tessék körülnézni a nagyvilágban, a régi múltra visszatekintő kluboknál mindenütt tisztelik a legendákat, sőt, sportvezetői állásokban vannak: sportigazgató, klubmenedzser, utánpótlás edző, játékos megfigyelő, stb. Ez baromira nem működik itt Szegeden...pedig kellene és lehetne!! Az, hogy azt gondolják egyesek, hogy az NB1 más kávéház, meg ahhoz légiósok kellenek, meg még több pénz, meg meg meg...azok figyelmébe ajánlanám a Paks csapatát... Magyar játékosokkal, stabil első osztályú csapat - oké, nem kupaindulásért küzdenek, de STABIL NB1-es csapat. Na...ebből lehetne kiindulni, kedves Loba..."


 • szeged1899:
  Kedves Loba, már csak" TE hiányoztál...:) :) A MÚLTKORI VÁLASZUNK az nso-moderátor miatt KITÖRLŐDÖTT VÉLETLENÜL...:) Íme: Olyan "bátor ember vagy, Loba", hogy évek óta nem mersz megkeresni..:) No, majd találkozunk a Széchenyi téren személyesen és ne félj...nekünk is bőven gyűlnek a dokumentumok!
  A rajongói portálunkon pedig akkor is szerepelni fogsz, ha ilyen "fenyegető hülyeségeket írsz", mert az IP-számod alapján, már tudjuk, kivel lesz "crivelláris dolgunk"! Ja, egyébként az fb-oldalamon legalább teljes névvel szerepelnek a véleményeiket fölvállaló drukkerek, kedves Loba... :) :)

 • S AHOGY A MOSTANI "VÉR-POZITÍV" HSZ.-OD OLVASHATÓ:
 • "loba
 • 2022-02-09 11:00:25
  Jó ez Szegeden csak szegedi sportvezető lés nb1 és el kell zavarni mindenkit..."
  HOPPÁ...AKKOR VÉGRE KAPICSÉKAT IS ELZAVARNÁD??? EZ VADIÚJ SZÁMUNKRA. CSAK ÉPPEN ÜTI EGYMÁST A TÖBBI GONDOLATODDAL:
 • "Szóval a primitív kavarás helyett egy kis nyugalom kellene..."
 • AMI PERSZE, KAPICSÉKNAK KEDVEZNE ÚJABB 11 ÉVRE!! :) :)
 • Köszi az ultráknak ez már alakul....
 • KEDVES LOBA, NEM ÁRT, HA TUDOD: NAGYON SOK ULTRA ZSIGERBŐL UTÁLJA KAPICSÉKAT....
 • ...persze őket is meg akarja kavarni az a "bizonyos" sajtó munkatárs... :)
 • HÚHA, EBBŐL TUDJUK MÁR PONTOSAN: KI IS VAGY, TITOKZATOS LOBA?!!!
 • S TE MERED LESINFELNI MINDENTUDÓKÉNT OROSHÁZI és KUTASI LACIÉKAT??? AKIK JÁTÉKOSKÉNT, MAJD EDZŐKÉNT IS MARADANDÓT ALKOTTAK?!
 • Szegedi legenda sportvezetőnek... na, akik ezt akarják, itt bizonyítják be, hogy fogalmuk sincs a mai fociról... Minden tisztelet a szegedi "focilegendáknak" de ez már más kávéház...
  KHMMM....IGEN-IGEN...EZ MÁR A "NER-es KÁVÉHÁZ"...ÉRDEMES ODAMENNED KÁVÉZGATNI VELÜK, DE MINT TUDJUK, MÁR OTT IS VAGY. :) :) ITT A PONT ÉS ÁMEN.

 • szeged1899
  2022-02-09 11:26:06
  BiggusDickus, GRATULA!!! A TIÉD AZ EGYIK LEGJOBB HSZ. AZ EDDIGI 60 KÖZÜL!! NAGYON SOK ÉRTÉKES ÉS IDŐÁLLÓ GONDOLAT, EZÉRT KÜLÖN-KÜLÖN IS REAGÁLNÉK RÁJUK...
  szeged1899,
  Én értelek, lehet, hogy valaki más irányítása alatt jobbak lennénk, de nem ez a probléma...
 • SZERINTÜNK MEG SORSDÖNTŐ PROBLÉMA, MERT...MINDIG IS A FEJÉTŐL BŰZLIK A HAL!!! ALKALMATLAN SPORTIGAZGATÓVAL NEM LESZ ITT MÉG 23 ÉV UTÁN SEM NB 1... (Olvasd el egykori kiválóságaink szakvéleményeit: szeged1899.hu, Archívum-rovatunk, 2019.03.15. Legendák és pancserek...).
  A modern foci a pénzről szól... Ha van, akkor vannak jó játékosok, jó edzők, jó szakemberek a csapatban...
 • LOBA, ÉBRESZTŐ!! SZEGEDEN MÉG SOHA NEM VOLT ENNYI PÉNZ A FUTBALLBAN, MINT 2011 ÓTA!!! S A TULAJ ÁLTAL KIJELÖLT "KAPICSOS SPORTIGAZGATÓ" HAVI TÖBBMILLÁS FIZUÉRT CSERÉBE (EZ MÁR 11 ÉV ALATT TÖBB SZÁZ MILLIÓ...) A FIX NB1-ES ÍGÉRETEK HELYETT 5 ÉVEN BELÜL KÉTSZER IS NB3-BA AMORTIZÁLTA A SZEGEDET... KHMMM...
  Szegeden a Pick a kézilabdát, a MOL meg a kecskeméti focicsapatot támogatja. Ez lett a Szegedi Olajbányász-ból...
 • SAJNOS, ÉPP EZ VOLT A GOND: AZ EREDETI ELKÉPZELÉS HELYETT, HOGY A MILLIÁRDOS CSÁNYI SÁNDOR LESZ A SZEGEDI FUTBALL FŐ SZPONZORA, BIZONY, A JOGSZERŰ ÖSSZEFÉRHETETLENSÉG MIATT A PICK KÉZILABDÁRA NYERGELT ÁT, MERT MLSZ-ELNÖKKÉNT NEM LEHET EGY FUTBALLKLUB ELSŐ SZÁMÚ EMBERE...MÁZLISTA KÉZISEK :) :)
 • AZ ÚJ FOCI-TULAJDONOS, A PÜSPÖK ÚR PEDIG IDEHOZTA NEKÜNK A KIVÁLÓAN ÉLŐSKÖDŐ ADEM KAPICSOT (S EGYRE CSAK BŐVÜLŐ PEREPUTTYÁT, BEKIM, AMIR, STB, STB...) A NYAKUNKRA...

 • Kiss Rigó a végletekig elmegy a pénz előteremtésében, de hosszú távon az Egyház nem lesz elég. Sőt, ha balos fordulat jön, akkor 1 év alatt szétesik a klub és nem lesz foci Szegeden évekig újra...
 • MAX. IGAZAD VAN EBBEN IS. DE MI MÁR ELŐRE KÉSZÜLÜNK, MINDEN ESHETŐSÉGRE...(Lásd: Archívum-rovatunk: Szurkolói vélemények: Kiss-Rigó László és a Szeged NB I-be jutása...2021.04.29.)
 • HA EGYÉB KÉRDÉSED, KÉRÉSED LENNE, KERESS MEG SZEMÉLYESEN BENNÜNKET LÉGYSZÍVES!

 

 • loba
  2022-02-09 11:00:25
  Jó ez Szegeden csak szegedi sportvezető lés nb1 és el kell zavarni mindenkit... de...
  Ez itt már elsősorban a pénzről szól... ennek a keretnek köze nincs az nb1-hez, az anyagilag más kávéház... Szegedi legenda sportvezetőnek... na, akik ezt akarják, itt bizonyítják be, hogy fogalmuk sincs a mai fociról... Minden tisztelet a szegedi "focilegendáknak" de ez már más kávéház... nagyon szép és jó hogy lett stadionunk, egy stabil nb2-es csapatunk aki az élmezőnyhöz tartozik... de aki itt személyeskedik, az igazán csak kavarja a kakit... nulla tehetséggel és hitelességgel... ez egy szép út kezdete... de itt első körben költségvetési szintet kellene megsokszorozni... Csányi Szegeden... Persze hogy itt...nem csak az mlsz miatt... Amúgy meg Garancsi meg Kiss-Rigó is jól kapcsolatot ápolnak... Szóval a primitív kavarás helyett egy kis nyugalom kellene... Köszi az ultráknak ez már alakul.... persze őket is meg akarja kavarni az a "bizonyos" sajtó munkatárs... :D :D Hajrá fiúk, ez rendben volt tegnap!

 

 • szeged1899
  2022-02-09 11:00:19
  mimikeyy84: "szeged1899!!!A legjobbakat kívánom nektek!" Köszi szépen és Nektek is a Diósgyőrrel!!! Egyébként teljesen azonos a szeged1899.hu rajongói portálunk véleménye a Tiéddel:
 • "MErt szeretnék látni az enbéegyben egy Szegedet, egy Győrt, egy Pécset, egy tírpákiát vagy egy Csabát!!!! Nem ilyen himi-humi felcsútot, picivárdát vagy gyírmótot!!!!!!!!!!!!!!:) És ezt most tisztán írom, ritka de van ilyen::) CSAK A DVTK:)
  Tökéletes meglátások. NEKÜNK SZEGED MELLETT A DVTK ÉS A DVSC A 3 KEDVENCÜNK, AHOL A KOMOLY TRADÍCIÓK ALAPJÁN TÖMEGIGÉNY VAN A MINŐSÉGI FUTBALLRA!!! S nem egyetlen felcsúti drukker kántál állandóan a meccsek alatt vagy éppen 15-20 "Várdai Vitéz"... :) :) :)


Forrás: Fotók: szeged1899.hu ill. a szerző magánarchívumából
Kategória: Ultras
Készült: 2022.02.10.