Szeged 1899

esemény:

Merkantil Bank NB II 2022/23

időpont:

2022. 10. 02. vasárnap, 17:00

csapatok:

Szeged

x

Budafok

hátralévő idő:

Mit szeretnének drukkereink a Szeged-CsGA 10. NB II-es idényében (2022 - 23) ?!

11 év után is maradjon még Adem Kapics és külföldi holdudvara!!
Helyezzék új alapokra a klub vezetését magyar sportigazgatóval!!
Szegedi és környékbeli kötődésű, egykori legendák kellenek!!:
email:
szeged1899@freemail.hu vagy gyvitos@freemail.hu
telefon:
Vitos György, Főszerkesztő: +36/70-264-1595
figyelmeztetés:
copyright 2012. Vitos György, szeged2011.eu; majd szeged1899.hu. Az itt található írott, képi anyagok csak a forrás megjelölésével, internetes felhasználás esetén élő hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel!

Kapicsék beadták a derekukat...

2021.12.07.

Bizony-bizony, ilyen kemény, határozott szurkolói fellépésre van szükség és máris megoldódott a klub kontra Ultra-drukkerek ügye! Adem Kapicsék rájöttek arra: mindenkit elüldöznek a meccseikről, ha így folytatják!! Ergo: most totálisan meghátráltak és - kényszerből ugyan...- de beadták a derekukat...


Íme a könnyeket is elővarázsoló klub-közlemény legfontosabb része:

"Pirotechnikai eszközök használata, illetve elfogadhatatlan rigmusok miatt az „Ultrák”-hoz tartozó szurkolóink közül 7 főt pirotechnikai eszköz használata miatt 24 hónapra, míg 4 főt megengedhetetlen rigmusok miatt 6 hónapra a klub eltiltott a mérkőzések látogatásától.

Klubunk hozzájárul ahhoz, hogy az „Ultrák” szurkolói csapat behozza a nézőtérre az előzetesen ellenőrzött zászlóit, transzparenseit, és amennyiben az idei utolsó hazai mérkőzésünkön nem lesz semmilyen rendbontás, klubunk vezetése kész tárgyalni az „Ultrák” képviselőivel a csoporthoz tartozó 11 kitiltott fővel szemben hozott szankció felfüggesztéséről...

Utolsó hazai mérkőzésünkre, a Békéscsaba elleni rangadóra szeretettel várjuk valamennyi szurkolónkat, hogy sportszerű és kulturált módon támogassák csapatunkat, és maradandó sport és közösségi élményeket szerezzenek. Hajrá Szeged! Hajrá Szeged-Csanád Grosics Akadémia!"

S az Ultrák válasza sem késett sokáig:

"Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a klub és a B-közép közt lezajlott tárgyalások a mai napon eredményesen lezárultak. A két oldal belátta, hogy igen is nagy szükség van a szurkolókra, hiszen az elmúlt pár itthoni mérkőzésünk inkább egy siralomházra hasonlított...(Éppen úgy, mint Gyulán, 2013 nyara ill. 2019 szeptembere között, hat és fél eltékozolt éven keresztül..., A szerk.)

Kitiltott szurkolóink a tavaszi szezontól visszatérhetnek. Ehhez a tábornak is bizonyítania kell társaink miatt, így kérünk mindenkit, hogy tartózkodjon a felesleges atrocitásoktól a stadionon belül!

Közös célunk, hogy minden segítséget megadjunk feljutásra esélyes csapatunknak, olyan hangulatot varázsolva a jövőben is, amire az NB2-ben nem nagyon volt példa a koronavírus előtti időszakban. Visszatérésünk napja mi is lehetne más, mint a DERBI! Hétvégén az ősi rivális Békéscsabát fogadjuk itthon, így várunk mindenkit a B-középbe és természetesen a C lelátóra is. Változtassuk újra igazi katlanná a stadiont!
HAJRÁ SZEGED!"

Egy biztos: a Békéscsaba elleni idényzáró derbin újra "dübörögni fog a banda", no, meg a lelátó és a szegedi Ultrák megnyerték a "kapicsos klubvezetés" elleni első nagy szegedi csatát!!! De a "háborúnak még koránt sincsen vége"...


Az el fog tartani egészen a szlovén-bosnyák-muzulmán sportigazgató Szegedről történő végleges eltávozásáig. Itt a pont és ámen.

Vitos György


Kategória: Ultras
Készült: 2021.12.07.