Szeged 1899

esemény:

Merkantil Bank NB II 2020/21

időpont:

2020. 10. 25. vasárnap, 17:00

csapatok:

Kaposvár

x

Szeged

hátralévő idő:

Mi várható a Szeged-CSGA nyolcadik NB II-es idényében (2020-21) ?!

Tíz év után teljesül Kapicsék ígérete: feljutunk az NB I-be!!
A 20-as NB II élcsoportjában végzünk!
Csak a középmezőny, semmi más...
Legalább a 17. hely, sikerül hát a bennmaradás!
Utolsók közt végzünk, így 3.-szor zuhan NB III-ba a Kapics-gárda
email:
szeged121ev@freemail.hu vagy gyvitos@freemail.hu
telefon:
Vitos György, Főszerkesztő: +36/70-264-1595
figyelmeztetés:
copyright 2015. Vitos György, szeged2011.eu; majd szeged1899.hu ...Az itt található írott, képi anyagok csak a forrás megjelölésével, internetes felhasználás esetén élő hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel!!

Egyre értékesebbek és őszintébbek azok a szurkolói vélemények, kritikák, amelyek az utóbbi időben mindinkább felerősödve a Szeged-CSGA NB III ill. az NB II között ingázó csapatának szlovén szakmai igazgatóját (fotónkon)  ill. külföldi holdudvarát érték! Ezúttal is ezekből szemezgetünk annak reményében, hogy talán végre a Tulajdonos úr asztalára is odakerül...


 • Jámbor Endre
  Jámbor Endre Azt gondolom a profi futball jövője az akadémiai rendszeren alapul. Szegeden is ez lehet a sikeres jövő útja. Nagyon szurkolok a szegedi labdarúgás sikeréért!

 • Nyári Zoltán
  Nyári Zoltán OK! Sok igazság lehet benne, ha ennyire ismertek a "berkeken" belüli emberek! Csak nem szabad elfelejteni, hogy a mérkőzéseket azok az emberek döntik el, akik a pályán vannak illetve akik felkészületlenül küldték fel őket a pályára! Többet kellene inkább foglalkozni a játékosállománnyal, az edzettségükkel, technikai és taktikai tudásukkal és elsősorban a pszichés állapotukkal, ami az akarati tényezőiket befolyásolja!

  • Jámbor Endre
   Jámbor Endre Nyári Zoltán A játékosállomány és a felkészítésük azon vezetők felelőssége, akik már tíz éve a csapat élén állnak. Nem személyesen velük van bajom, hanem az eredményeikkel!

  • Nyári Zoltán
   Nyári Zoltán Jámbor Endre Nem értek ebben teljesen egyet veled! Ha adott a pénz akkor olyan játékosállományt állítok össze, amivel a célokat el lehet érni, megvalósítani. A vezetőség gondolom nem szólhat bele az edzői munkába (Khmmmm...., A szerk.), mint ahogy jobb helyeken szokott lenni! Így az a felelős, aki olyan játékosokat foglalkoztat akikkel nem lehet előbbre jutni és nem fejlődő képesek. Általában az edző feladata, hogy olyan játékosállományt válogasson össze akikkel tud dolgozni! Tehát inkább az edző és a játékosok leginkább felelősek az eredményért! Valamint az akarat hiánya! Abban egyetértek veled, hogy az elért "eredményekkel" én sem vagyok elégedett! A vezetőségnek hogy mi a feladata azt nem tudom, de szerintem nem sok lehet! Egy játékos-manager kell a csapathoz aki az edzővel egyetértve megszerzi azt a játékost, akivel az edző elképzeléseit meglehet valósítani! Erre kell a Püspök úrnak pénzt biztosítani! Viszont ilyen játékosokért nem nagyon fizetnék ki pénzt senkinek sem addig amíg nem bizonyítottak! Ha akar valaki magasabb osztályban több pénzt keresni, akkor tegyen is érte és futballozzon! Ha jól muzsikál, akkor kap pénzt, ha nem, akkor mehet Isten hírével vissza ahonnan jött! A libalegelőről! A tingli-tangli alibi játékért nem fizetnék semmit, nemhogy csak prémium megvonást!!

  • Jámbor Endre
   Jámbor Endre Nyári Zoltán Szerintem nem Dobos Barna dönt az igazolásokról... Nyilván a szakmai rész az Ő felelőssége. Még a Fradiban sem Rebrov dönt, csak leadja a kivánság-listáját, de a döntést a Kubatov-Hajnal kettős hozza meg. Szerintem Szegeden is a végső döntés a klubigazgatóé. És ne feledd, tíz év alatt az edzők jöttek, mentek, a felső vezetés változatlan volt.... Itt jön a kérdés, ha csak rossz edzők és motiválatlan játékosok voltak itt, akkor azért végső soron ki a felelős??? Ezért írtam, hogy az eredmény minősíti a munkát. A magyar focinak nagyon kellene, hogy a nagy városainkban minőségi foci legyen!
  • Nyári Zoltán
   Nyári Zoltán Jámbor Endre Akkor nagyon kis igényű a Dobos Barna, hogy ilyen játékosok vannak csak Szegeden és a klubigazgatóé lehet még a felelősség, akinek bizonyára nincs jó szeme a játékosok kiválasztásához! Kíváncsi lennék, hogy a Dobos Barna és az igazgató keze mennyire van megkötve anyagilag és van-e rátekintésük az alsóbb osztályok játékosaira, akikből régen is válogattak a játékosmegfigyelők!?
  • Ferenc Nagy
   Ferenc Nagy Nyári Zoltán de bizony a vezetőség Kapiccsal az élen mindenbe beleszól és kénye-kedve szerint rugdossa ki az edzőket!
  • Ferenc Nagy
   Ferenc Nagy Nyári Zoltán Dobos Barna nem is olyan kisigényű... a többi kirúgott edzővel együtt (voltak vagy 20-an) jó fizukat kaptak addig, amíg Kapics megengedte..

  • Nyári Zoltán
   Nyári Zoltán Nem értem azokat a hozzászólókat, hogy mit kardoskodnak a Kapics ellen, amikor nem igazán lehet tudni, hogy ki és milyen lépéseket tett a klub életében? Csak az eredményt lehet látni, ami édes kevés!!! Az aki pénzeli a klubbot, annak kellene lépnie az eredményesség érdekében és megszabadulni azoktól, akik nem ide valók! Sajnos nem mi pénzeljük a klubbot és így nem sok beleszólásunk lehet!! A mecenatúra elégedett lehet ezzel a "sikertörténettel"?

  • Jámbor Endre
   Jámbor Endre Nyári Zoltán Megértem, hogy a Püspök Urat nem akarod név szerint bírálni... Ő a tulajdonos, ő dönt kinek adja a pénzt és az ő hatásköre megítélni a klubvezetés munkáját. Úgy néz ki, hogy az ő türelme tíz év után is tart azokkal szemben, akik az ismert eredményeket érik el.... Mint mondtam, nekem nem a személyekkel van soha problémám, hanem a munkájuk eredményével!! A cél és az elvárások egyértelműek : a szegediek elvárják, hogy első osztályú csapatuk legyen! Az is egyértelmű, erre nem adnak újabb tíz évet...

  • Nyári Zoltán
   Nyári Zoltán Jámbor Endre Őszintén szólva még véletlenül sem bírálnám Őt, mert ezidáig senki sem adott ennyi pénzt Szeged focijáért semmi szinten sem és gondolom, hogy kisebb gondja is nagyobb annál, hogy a futballra fordított pénzének is után nézzen az összes egyházmegyei probléma után! Ő, gondolom, hogy úgy gondolta, hogyha olyan , a külföldi bajnokságokat (szlovén, német, svájci, izraeli és magyar) megjárt, a Fradiban bajnokságot, kupagyőztes és ott elismert emberre bízza a vezetést, akkor jó kezekben lesz a szegedi futball jövője és utána slussz, az már nem az Ő dolga, hanem azoké akikre rábízta! Az megint más kérdés, hogy talán láthatta volna, hogy a kinti elismert bajnokságokban nem tudott hosszabb ideig megmaradni és szlovén válogatottként is csak akkor debütálhatott, amikor a FTC-vel bajnok és kupagyőztes lett, ami lehet, hogy inkább a csapat érdeme lehetett és nem csak az övé! És innentől patt a helyzet, mert a szegedi fociért nem adna senki más pénzt!

  • Jámbor Endre
   Jámbor Endre Nyári Zoltán Igen, szerencsés ember Adam Kapics.... Tíz évet eltölthetett a szakmai igazgatói székben, mindenféle eredménykényszer nélkül... Az igazi, komoly eredményeket pedig az elvárások támasztotta igények és azok számon kérése hozhatja csak el!

  • György Vitos
   György Vitos Nyári Zoltán Zolikám, sok mindenben egyetértek Veled, de ebben max. nem: "Nem értem azokat a hozzászólókat, hogy mit kardoskodnak a Kapics ellen, amikor nem igazán lehet tudni, hogy ki és milyen lépéseket tett a klub életében? "
   A szegedi legendák, egykori kiváló edzők és játékosok egyaránt elítélik a "SZLOVÉN-BOSNYÁK-MUZULMÁN ÉLETMŰVÉSZ" EDDIGI SZEGEDI-GYULAI TEVÉKENYSÉGÉT:
   Ha gondolod, vitatkozhatsz velük is, de ez a TÉNYEKEN már nem változtat, sajnos...
   Szeged 1899
   SZEGED1899.HU
   Szeged 1899
  • Nyári Zoltán
   Nyári Zoltán György Vitos Gyurikám! Miért van akkor az "elítélt" még mindig pozícióban Szegeden, ha nincsen vele megelégedve senki? Ezen elgondolkozott már valaki? Gondolom, hogy szerződés van a munkaviszonyáról, amelyben benne vannak az elvárások feléje és szankciók, ha nem teljesülnek! Akkor ki alkalmazza? Azzal kellene beszélni, hogy meg van-e elégedve a szakmai munkájával és teljesültek-e az elvárások, amiket vele szemben támasztottak! Ha nem megfelelő a szakmai munka, akkor mindazokat (sportigazgatótól a labdarúgókig, kiszolgáló személyzettől, stb.) el kell távolítani, akikkel nem lehet vagy nem érdemes együtt haladni az NB I-es szintért! Itt nemcsak beszélni kellene a sikertelenségről ( bár most nyertek Szolnokon!) , hanem tenni is kellene érte azoknak, akik a döntéshozókkal, mecénásokkal vannak közelebbi kapcsolatban!

  • György Vitos
   György Vitos Nyári Zoltán Zolikám, a kérdéseidre "rém egyszerű" a válasz...
   A tulaj bizalma töretlen a "derék szakmai igazgatóval" szemben 10 évi krónikus eredménytelenség után is, viszont... ...az egykori legendák ill. a szurkolók döntő többsége abszolút nincsen megelégedve a "szlovén-bosnyák-muzulmán életművész" eddigi - a harmadosztályt gyakran elérő ill. súroló - teljesítményével!!
   S ez utóbbiaknak a www.szeged1899.hu rajongói portálunk - eredeti rendeltetése alapján - rendszeresen hangot is adott, sőt!! "Tetszik, nem tetszik", de hangot adunk a jövőben is - egyedüliként a Csongrád megyei médiák közül!!
   Hogy miért is egyedüliként?! A baloldali sajtó zsigerből utálja a futballt, de - fájdalom - nem is érdekli őket igazán... A jobboldali lakájmédiának pedig abszolút nem érdeke Adem Kapicsék pellengérre állítása - még ha jogos is...
   Gondolom, ez utóbbiak legfőbb okát abszolút nem kell részleteznem Neked...
   Szeged 1899
   SZEGED1899.HU
   Szeged 1899


Forrás: Fotók: szeged1899.hu ill. a szerző magánarchívumából
Készült: 2020.09.12.

Tovább olvasom

 

Nemrég megkeresett dr. Jámbor Endre (fotónkon), több évtizedes debreceni barátom, a Loki egyik vezérszurkolója és gratulált a 120 részes szegedi futballtörténeti sorozatomhoz is!! Mondván....
-- ...ezekre a gyönyörű szép szegedi focis időkre mindig emlékezni kell! Az újabb generációknak is, különben minden érték elvész.... Íme a tanulságos beszélgetésünk további részletei...


 

Mire a válaszom:  -- IGEN-IGEN... A SZEGEDI FUTBALL DICSŐ LAPJAIRA ILLENE EMLÉKEZNI,  KÜLÖNBEN TÉNYLEG MENTHETETLENÜL ELVESZNÉNEK!!  DE ŐSZINTÉN, ENDRE BARÁTOM: RAJTAM KÍVÜL LÉTEZIK-E MÉG VALAKI SZÉLES E HAZÁBAN, AKI ÍGY ÁPOLJA A 121. ÉVÉBEN JÁRÓ SZEGEDI FUTBALL TRADÍCIÓIT???  ŐSZINTE KÉRDÉS --- ŐSZINTE VÁLASZT ÉRDEMEL...

--Senki....- majd így folytatta - Az a baj, hogy Szegeden a lokálpatriotizmus  - a városi ill. focivezetők között - nincsen meg debreceni szinten! A Loki kizárólag ennek köszönhette, hogy az elmúlt két évtizedben 19 trófeát (köztük 7 magyar bajnoki címet ill. 6 MK-győzelmet) szerzett, de kiválóan szerepelt a nemzetközi kupákban is (BL-és Európa-ligás csoportkörökkel)!!

-- NA, LÁTOD, NEKEM EZ A LEGES-LEGNAGYOBB FÁJDALMAM!!! HOGY NINCS ITT LEGALÁBB EGY OLYAN EMOCIONÁLIS KÖTŐDÉSŰ FUTBALL-VEZETŐ, AKI EZT KŐKEMÉNYEN IGÉNYELNÉ....

Pontosan így van!!!


--SŐT, MEGKÖVETELNÉ A BEOSZTOTTJAITÓL IS!!!


--Sajnos, Szeged város baloldali vezetésének abszolút nem szívügye a legnépszerűbb sportág helyzete már évtizedek óta. Kb. azóta, amióta nincsen Szegeden NB I...

--Pedig Szeged egy csodálatos város a Tisza mentén!!
Nem vonom kétségbe a szegedi fociklub-tulajdonos, Kiss-Rigó László jó szándékát (15 milliárdos stadion megépíttetése, kiváló financiális lehetőségek biztosítása, ez előtt tényleg le a kalappal!!), de sajnos, a "profifutball" nevű szakmához  a Püspök úr már nem igazán ért.... Ő nem foci-szakember és 2011 őszétől kezdve nem a megfelelő személyeket ülteti a teljes vezetőség ill. a szakmai igazgató felelősségteljes székébe...

---MIT GONDOLSZ, MIÉRT PONT EZ A "KIEMELT HÍRÉRTÉKŰ PUBLICISZTIKÁM" 2020 MÁJUSA ÓTA??? http://szeged1899.hu/news_listone.php?id=1570
PONTOSAN EZT A 3 MONDATODAT KELLENE MAJD EGYSZER LEÍRNOD AZ EGYIK "KAPICSOS SZEGED-ÉRTÉKELŐ" CIKKEM ALÁ!!! 3 ROPPANT FONTOS MONDAT!!!!
"A város vezetésének nem szívügye.... Pedig Szeged egy csodálatos város.... Nem vonom kétségbe a Püspök úr jó szándékát, csak ehhez Ő nem ért igazán , ő nem foci-szakember..."

Tradíciók és lokálpatriotizmus!! Ez kell hozzá! Na meg szakértelem az első osztályú profifutball  szigorú követelményei szerint!!

---ISTENEM....MIÉRT NEM TE VAGY A SZEGED FUTBALL-VEZETŐJE???????
EZT AZ ŐSZINTE BESZÉLGETÉSÜNKET ÍGY SZÓRÓL SZÓRA MAJD LEÍRHATNÁM EGYSZER??...

Nyugodtan... Azt is írdd le, hogy a háromból csak a tradíció van most meg! A másik kettő abszolút nincsen...


---A 121 ÉVES TRADÍCIÓ UGYAN MEGVAN, ÁM  A PÜSPÖK ÚR ÁLTAL 10 ÉVE MEGBÍZOTT ADEM KAPICSÉK EZT SEM VESZIK FIGYELEMBE.....  MAGYARUL: HORRIBILIS FIZETÉSEIK MELLETT TESZNEK RÁ MAGASRÓL....

Épp erre gondoltam....

--KÖSZÖNÖM A  RENDKÍVÜL TANULSÁGOS BESZÉLGETÉST, ENDRE!!!


Mint tudjuk: a remény hal meg utoljára. S az immár 121. évében lévő szegedi futball sorsát maga, a "nagybetűs ÉLET írja" tovább!!

A XXI. század  harmadik évtizedében is....
Krónikási tisztelettel:
Vitos György


Készült: 2020.09.06.

Tovább olvasom

Szurkolói viták és kritikus hangvételű tapasztalatok koronavírus idején...Meghökkentő írás látott napvilágot a Nemzeti Sportban:

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-nb-ii-huzzak-a-nadragszijat-mar-targyalnak-a-fizetescsokkentesrol-2755419

S mindez a "külföldiekkel felturbózott" Szeged-CSGA NB II-es labdarúgó-csapatát hogyan érinti?! A szurkolók nem köntörfalaznak és ezúttal rajongói portálunk a kőkemény, de őszinte hozzászólásokból szemezgetett...


 

peti002
2020-03-31 21:47:23
Még nb 2-ből, sőt nb 3-ból is több százezres fizetésekről pletykáltak... Ezt azért kőkeményen racionalizálni kell!! Magyar nb1-ben játszó 2-3 ezer eurónál havonta ne kereshessen többet, és ez legyen a teteje! Jövőre újra vissza kell nyúlni a magyar fiatalokhoz, ha nincs, akkor fejleszteni kell őket, nem hatodrangú balkániakat venni drága pénzért, mert nem lesz miből...

gyvitos77
2020-03-31 13:45:00
Legelőször az NB I ill. NB II összes külföldi szereplőjét kellene mielőbb hazaküldeni! Az NB II-es Szegedtől pl. a portugál edzőt, továbbá a szerb-szlovén-bosnyák-muzulmán-román "sleppet" (lentebb a "hivatalos honlap-fotókon"  többnyire ők láthatók...) , így összességében máris milliárdokat lehetne megspórolni... S ez alatt a kiváló szakembereinknek a magyar fiatalokat még jobban megtanítani - futballozni.

 • Zoltán Szilágyi
  GYURI! TELJESEN IGAZAD VAN!! EBBEN A VÍRUSOS-VÁLSÁGOS, NEHÉZ HELYZETBEN FELTÉTLENÜL MEG KELLENE SZABADULNI A SOK KÜLFÖLDI JÁTÉKOSTÓL, AZ INGYENÉLŐ KÜLFÖLDI EDZŐKTŐL, MEG AZ OLYAN VEZETŐKTŐL, AKIK  KILÓSZÁMRA VISZIK KIFELÉ A KÖZÖS PÉNZT MEG A TAÓT... EL KELLENE GONDOLKODNI MOST, HOGY MENNYI MAGYAR FIATAL JÁTÉKOST LEHETNE AZON A SOK SZÁZ MILLIÓN FELNEVELNI, AMIT A KÜLFÖLDIEK FOLYAMATOSAN ELVISZNEK TŐLÜNK!! ITT VANNAK AZ UGYANCSAK NAGY PÉNZEKÉRT MŰKÖDTETETT AKADÉMIÁK... OTT KELLENE KERESGÉLNI A FIATALOK KÖZÖTT!
 • Zoltán Szilágyi
  Zoltán Szilágyi S MÉG EGY GONDOLAT... A VILÁGJÁRVÁNY MIATT ÚJ BAJNOKSÁG LESZ ÉS...ÚJ, TAKARÉKOSABB SZABÁLYOK KELLENEK! ÚGY LEHET, SOKKAL JOBB LENNE A MAGYAR FOCINAK, HOGY PÉCSEN, SZEGEDEN, BÉKÉSCSABÁN, NYÍREGYHÁZÁN, GYŐRBEN ÉS SZOMBATHELYEN ÚJRA ELSŐ OSZTÁLYÚ CSAPATOK LENNÉNEK - A TÖMEGESÍTÉS SZEMPONTJÁBÓL ÚGY, MINT RÉGEBBEN...
 • Csapó Imre
  Csapó Imre: "Lehetetlent" kívánsz, Zoli bácsi...:)
 • György Vitos
  György Vitos Mivel Rimay András levette a hozzászólásainkat, de elmentettük, így - mintegy vitaindítóként - ismét közzé teszem:

  "András Rimay: Kedves György!
  Már régóta elolvasom az ön legtöbb írását, hozzászólását és van amikor egyet is értek önnel, de ez most nem így van!
  Azt már észrevettem, hogy magának a mostani szegedi csapatból sokan piszkálják a csőrét, ilyen-olyan indokkal.... Megengedi, mint fiatal futball szurkoló elmondjam erről a véleményemet?! Én úgy gondolom, valami újra elindult a szegedi futballéletben és ezekhez igenis rossz kimondani, de külföldi szakemberekre és játékosokra volt/van szükség!!!! Sokat kell még dolgozni, de meg lehet a csapatnak a hőn áhított első osztály, amelyre már nagyon régen vártak.......
  Ehhez még a munka mellett megfontolt és okos igazolásokra lesz szükség! És igen, ha lehet igazolni egy minőségi külföldi játékost, akkor azt meg kell lépni! Mondjon nekem még egy csapatot a Pakson kívül, amelyik tisztán magyar csapattal és stábbal képes sok éve az első osztályban maradni?
  Ez ma már szinte lehetetlen... A magyar utánpótlás képzés, hagy ne mondjam mi alatt van, az akadémiák elveszítették régi fényüket és a "csodás" magyar edzők nem tudnak mit kezdeni a csapataikkal...
  Itt már kis korban el kezdődnek a bajok, ahol nem a megfelelő szakemberek dolgoznak a gyerekekkel és közülük is a legtöbb magyar.....

  Nagyon kevés kiváló és megfelelő magyar szakember dolgozik a futball életben és akkor még a magyar focistákról nem is esett szó...." (Majd így folytatta kissé kioktatóan Rimay András)
  • "Ez a 21-dik század, ahol már rég nem számít az, hogy ki honnan származik, csak tudjon focizni és ha lehet azt tegye megfelelő szinten. Az már más kérdés, hogy a külföldi szakemberek és játékosok között is igen nagy számban találunk olyat, aki a "lábát inkább csak buszra szállásra tudja használni"... (Nagyon rossz hasonlat, mert ezek a "külföldi sztárocskák" túlnyomórészt a több milliós értékű luxusautóikba szállnak...A szerk.)  De nézzük Rimay András pozitív elmélkedését tovább:

 • "Abban kell reménykedni, hogy a Szeged is visszatér az őt megillető első osztályba és ha azt külföldi stábbal és idegenlégiósokkal fogja megtenni, akkor se kell szerintem csalódottnak lennie a drukkereknek....
  Utolsó gondolatomként, ha már szóba hozta a fizetéseket, akkor azt kell mondanom, a magyar szakemberek és magyar játékosok tudásuktól függetlenül is megkérik azokat vagy közel hasonló összeget, (tisztelet a kivételnek) mint a külföldi edzők és az idegenlégiós játékosok! Félreértés ne essék, én is örülnék ha szinte csak magyar játékosok és szakemberek lennének a magyar futballban, főleg hogy ha minőséget is tudnának mutatni, de azt kell mondanom, hogy elég elkeserítő a helyzet ebből a szempontból...."


  Mire azonnal jött a "bevezető válaszom"...aminek hatására Rimay András hirtelen levette mindkét hozzászólást, ergo a válaszomat is...vajon, miért, ha tiszta lelkiismerettel írta, s nem pl. Ivány Tamásék "megbízására"?! :)

 • Íme a válaszom:
  György Vitos: " Kedves András, köszi a segítő szándékú hozzászólásodat, az látszik, hogy "SZTE-s tagságod" révén "kommunikációban ill. a médiatudományok terén otthonosan mozogsz", de... Több állításod is pontról pontra cáfolható... Mindezt majd a szegedi ill. Szeged környéki edzők, játékosok és szurkolók szép sorjában meg is fogják tenni! Jómagam csak egyet szeretnék - mintegy kezdésként - leszögezni! Abszolút nem a "szegedi külföldiek ellen szólok", hanem a krónikus eredménytelenség ellen - a jobbítás szándékával! Eklatáns példa erre a tavaly márciusban megírt publicisztikám, ahol két " szegedi focivezető" (egy magyar és egy szlovén) került "terítékre"- egykori szegedi futball-legendáink őszinte tolmácsolásában:

  http://www.szeged1899.hu/news_listone.php?id=1398

  Ergo: Halkó Pál Gézát ("színmagyar", de hozzá nem értő szegedi focivezetőt) épp annyira felelősnek tartják egykori kedvenceink a szegedi futball legutóbbi két évtizedének "mélyrepüléséért", mint az eddigi tíz évnyi regnálása alatt öt éven belül a Szegedet kétszer NB III-ba kiejtő Adem Kapicsékat!! Az a horribilis pénz-lenyúlás (tíz év alatt több száz millió forint...) nem áll arányban a krónikus és szégyenteljes eredménytelenséggel!!

  Épp a napokban jelezte egy sokszoros válogatott szegedi labdarúgónk (mély-interjú nemsokára!): "Ennyi pénzért a futball-analfabéta Nagymamám is levitte volna kétszer egymás után a Szegedet a harmadosztályba..."
  Nos, ez csupán a "lájtos bevezetés", a többit majd szép sorjában ezután kapod..."

 

 

 • Szeged 1899
  SZEGED1899.HU
  Szeged 1899
  Szeged 1899
  • Ferenc Nagy
   Ferenc Nagy Úgy látszik, Rimay András kihátrált.. Holott voltak jó gondolatai is, de persze több a cáfolnivaló mint a jó.. és a krónikás tényeivel már nehéz mit kezdeni. :)
  • György Vitos
   György Vitos: Hálásan köszönöm azoknak az ízig-vérig sportembereknek a lájkjait és támogatását, akik már nem félnek Adem Kapics ill. holdudvarának burkolt vagy nyílt fenyegetéseitől, tiltásaitól, zsarolásaitól, mert sajnos, még mindig nagyon sokan vannak köztünk ilyenek is. Egyelőre...


Forrás: Fotók: szeged-csanád-ga.hu, szeged1899.hu
Készült: 2020.04.02.

Tovább olvasom

Összes oldal: 8db, aktuális: 1.
1 | 2 | 3 | Következő | Utolsó