Szeged 1899

esemény:

Merkantil Bank NB II 2021/22

időpont:

2021. 10. 17. vasárnap, 17:00

csapatok:

Csákvár

x

Szeged

hátralévő idő:

Mit szeretnének drukkereink a Szeged-CSGA 9. NB II-es idénye alatt (2021-22) ?!

Tíz év után is maradjon még Adem Kapics és külföldi holdudvara!!
Helyezzék új alapokra a klub vezetését magyar sportigazgatóval!!
Szegedi és környékbeli kötődésű, egykori legendák kellenek!!:
email:
szeged1899@freemail.hu vagy gyvitos@freemail.hu
telefon:
Vitos György, Főszerkesztő: +36/70-264-1595
figyelmeztetés:
copyright 2012. Vitos György, szeged2011.eu; majd szeged1899.hu. Az itt található írott, képi anyagok csak a forrás megjelölésével, internetes felhasználás esetén élő hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel!

A strucc, a megfontolt konzervativizmus és az Eger...

2011.11.12.

Nagyon-nagyon sok telefont kaptam a héten azzal a kérdéssel, hogy miért nem foglalunk állást a csapat körüli feszültségekben?! Strucc-politika, amit folytatunk, hogy a honlap úgy tesz, mintha minden rendben lenne és mélyen hallgat....

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy vannak problémáink. Naivak sem vagyunk tudjuk,hogy belső gondjainkat csak magunk tudjuk megoldani...

Lapunk-alapítása óta- konzervatív.ezáltal megfontolt is, most az a véleményünk,hogy az utolsó három fordulóban a SZEGEDNEK égetően szükségünk  a pontokra épp, azért ,hogy legyen értelme  a hosszú téli szünetnek,és lehetősége az építkezésnek.

A mérkőzésekhez nyugalom kell a csapatnak - ezt várjuk az utolsó két héttől - s egyúttal kérjük is szurkolóinkat a parázsló indulatok ellenére, ne tegyenek olyat az Eger ellen sem, mely tovább nehezítené helyzetünket !!

Partnerünk a szegedma.hu beharangozója:

Felemás a Szeged 2011 szekerének az útja: míg a távolabbi túrákon zötyög, addig az SZVSE-stadionban zakatol. Most egy újabb hazai forduló következik, s minden esély megvan rá, hogy Puskásék legyőzik az egrieket.

Online

Szombaton 13.30-as kezdettel folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a Szeged 2011 – Egri FC NB II-es labdarúgó-mérkőzésről.

A hétvégén két közel egyforma képességű gárda csap össze Szegeden. De míg a hazaiak egy sok reménnyel kecsegtető találkozóról vonultak le vesztesen Vácott, addig a vendégek győzelemmel hangoltak az NB II 13. fordulójára: 3-1-re lépték le Simon Antal tanítványai a Vecsést. Az Eger jelenleg 4 győzelem és 4 döntetlen mellett ugyanennyi vereséget gyűjtött, s 16 ponttal és egy hellyel áll a Szeged 2011 előtt nyolcadikként. Bernáték pedig 14 pontot zsebeltek be eddig: 4 győzelem, 2 döntetlen és 6 vereség a mérlegük.

A hazai gárdának mindenképpen bizonyítania kell, mivel az előző meccsen nem sikerült pontot szereznie, az utolsó hazai mérkőzésén pedig egy kevés látványos elemet felvonultató, soványka győzelmet arattak a sereghajtó Vecséssel szemben.

„Az Eger semmivel sem jobb csapat nálunk, ráadásul abba a katlanba érkeznek, ahonnan még nem vonult el pontosan egy csapat sem, úgyhogy maximálisan bízok a sikerben” – nyilatkozta portálunknak Takács László, a Szeged 2011 vezetőedzője, aki hozzátette, hogy a keretből Kulacsik Tamás az, akire nem számíthat, ő valószínű, hogy a Vecsés ellen elszenvedett térszalaghúzódása miatt idén már nem léphet pályára. „Támadószellemben lépünk pályára, próbáljuk ugyanazt a focit játszani, amit idehaza eddig mindig, hiszen gólokkal szeretnénk szórakoztatni a közönségünket” – fűzte hozzá a tréner.

A Szeged 2011 várható kezdőcsapata: Trepák – Podonyi, Tóth, Magyar, Radnai – Puskás, Laczkó, Orosz, Gahwagi – Folmer, Bernát.

Írta: Nógrádi Tibor
Készült: 2011.11.12.